---
title: "LinkedIn тестує функцію відображення користувачів, що часто переглядають профіль"
url: "https://www.faktyua24.com/linkedin-testuye-funkciyu-vidobrazhennya-koristuvachiv-chasto-pereglyadayut-profil-d1adcc/"
published: "2026-11-11T12:00:00+02:00"
modified: "2026-11-11T12:26:47+02:00"
section: "Технології"
language: "uk"
publisher: "Факти Україна 24"
---

# LinkedIn тестує функцію відображення користувачів, що часто переглядають профіль

![LinkedIn Is Testing a Feature That Lets You See Your Profile Stalkers](https://www.faktyua24.com/wp-content/uploads/2026/11/d41df35c549af9e699e37e0b125e4516-1024x536.webp)

- Компанія LinkedIn тестує нову функцію Frequent Viewer для передплатників Premium-акаунтів.
- Нововведення дозволяє ідентифікувати користувачів, які відвідують профіль неодноразово.
- Користувачі можуть змінити налаштування приватності, щоб приховати свою активність під час перегляду сторінок.

Соціальна мережа LinkedIn розпочала тестування оновленого інструменту для перевірки відвідувачів профілю. Функція під назвою Frequent Viewer дозволяє власникам передплати Premium отримувати сповіщення, якщо певна особа переглядала їхню сторінку кілька разів. Раніше користувачі платної версії вже мали доступ до списку всіх відвідувачів за останній рік, проте нова система виокремлює тих, хто виявляє активний інтерес.

Про наявність такої функції стало відомо після того, як її помітила засновниця креативного агентства Unignorable Brands Кріста Молліон. За її словами, цей інструмент допомагає ідентифікувати потенційні можливості для співпраці.

> Ця кнопка для відстеження Frequent Viewer — це спосіб виявити невидимих користувачів, які розглядають вас як потенційного кандидата для співпраці.

— Кріста Молліон

Представники LinkedIn підтвердили проведення тестування, проте відмовилися надавати додаткові деталі щодо роботи алгоритму чи планів його поширення на ширшу аудиторію.

Для рядових користувачів функція може бути корисною для встановлення контакту з рекрутерами. Водночас вона також дозволяє помітити небажану увагу з боку колишніх колег або інших осіб. Експерти зазначають, що оскільки сповіщення надходить лише тоді, коли користувач безпосередньо відкриває профіль, це свідчить про цілеспрямований інтерес, а не про випадковий перегляд публікацій у стрічці.

З метою забезпечення конфіденційності користувачі можуть змінювати налаштування видимості в розділі налаштувань профілю. Зокрема, платформа дозволяє переглядати сторінки в напівприватному або повністю приватному режимі, що дозволяє приховати особу відвідувача від власника профілю.
